Det snør det snør, tiddeli bom!

Jah.. såvist snødde det, mye til og med, men nå reiner det, å det blåser og er rene stormen uttafor her. Snakk om humørsvingninger på dette været da. Er dritt lei av dårlig vær.

Vart så glad da jeg så ut vinduet å så sne for noen dager siden, å tenkte at nå er det ikke lenge til man kan kjøre brett og ski, men neida. Det MÅTTE bli drittvær. men men sånn er livet eller hur.

Fikk sånn julestemning for noen dager siden, sånn helt plutselig, som jeg ikke har hatt på flere år, var litt deilig, men litt dårlig tima da. Kunne ha fått det nårr det faktisk er jul, istede for 2 måneder før jul.
Noe som faktisk irriterer meg, ved tanken på jul, er alle de forbanna butikkene som setter ut juleting i butikken flere måneder før jul. Julemarsipanen er allerede sotte ut i butikken for noen uker siden, julepynten er i hyllene, å julenissen er der å. HVA FAEN!! Er da vell forsvarte ikke jul nå. kan de ikke vente til sånn desember før dem setter ut slikt, man blir jo så kvalm og lei av jula før den kommer pga all reklamen, att folk begynner å miste gleden i julen. Butikker å media ØDELEGGER julen for oss alle bare for å få solgt piss som sikkert hadde blitt solgt bedre om de satte med ut noen uker før juleaften, for da hadde ikke folk blitt så lei av det.

men men, slik er nå det. Er sikkert flere som er enig med meg om det, hehe


christmasballs

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits