Nå har hun gådd LEI!

"Jeg liker å si hva jeg mener og liker å si ting som jeg ser dem, istede for å følge andre sine fotspor å bli kompless zombie"

Nå har denne jenta gådd lei av å bli kjefta på, og å høre folk si att  "uansett hav du mener er det ikke slik det står i boka/breve/lexicon osv"..
Neij, godt mulig det ikke gjør det, men det er MINE meninger, ikke ett lexicon sitt, Men har jo forstått att så lenge ikke meningene eller oppfatningene mine står svart på hvitt såh gir folk seg en faen, å begynner å klø seg i hue å tenke "Du skal da vell ikke ha egene meninger, det er jo ikke det som står skrevet her", å ser her sjoker og forvirra ut så snart man faktisk konfronterer dem med sine egene synspunkter og lignende,
MEN så driter jeg i hva som står skrevet i en bok, jeg vil heller bruker huet selv til å tenke ut ting SELV, istede for å gå etter noe som er skrevet av en person i en bok!

Desverre, såh er det alltid dette jeg får konfrontert midt oppi tryne hvergang jeg sier noe. Å jeg er rimelig lei av det og. Syns det er unødvendig å sitte å krangle med folk bare fordi att dem har litt andre meninger og oppfatninger enn hva enselv har.

Greit jeg kan krangle med folk, når dem kommer med meninger som er helt på tryne og ikke har sammenhenger, men jeg krangler da faen ikke med folk bare fordi att de liker noe jeg IKKE liker, eller att de syns noe annet om noe enn det jeg gjør! Det er jo bare teit!

Jeg går ikke å fortelle folk hva de skal mene, jeg er heller lutter øre, å hører på hva andre har å si, før jeg braser ut med " DU SKAL DA VELL IKKE HA EGENE OPPFATNINGER OG MENINGER!"  Noe jeg faktisk aldrig har sakt!
Slik er jeg bare ikke, desverre. Å syns de som driver på med å oppføre seg slik, skal tenke to ganger, for alt står ikke i en bok! Å man lærer heller ikke av å gå etter andre sine meninger!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits