Slik gikk det da...

Jah, nå sitter å håper att folk kan bli litt mere serriøse og litt mere smart i hode sitt, men neijda, mennesker kommer enda med de dårlige argumentene og poengene sine like forbanna år etter år, selv om de VET hvordan verden er i dag, så skulle man tro man levde i steinalderen! for å utrykke seg sterkt.

folk kommer med argumenter mot det ene og det andre, men IKKE FAEN at det egentlig gidder å forstå hva dem egentlig sier, og hvordan verden er i dag, neijda, her skal man følge hva andre sier og tro HEEELT på dem, for det er de som har rett, IKKE dem som faktisk sitter midt oppi det! Eller lever på den måten, eller har erfaring i de tingene som blir motargumentert! Neijda, det går ikke, de kan umulig ha rett!

Slik som de som går kledd i sort, hva er tingen med det? Er det så jævli vanskelig for dere andre å se andre gå i klær dem liker?! Er da vell IKKE DU som går i sorte klær med lenker, spikes og lignende, såh hva bryr det vell deg, så lenge du ikke blir pressa til å gå slik, ser jeg faen ikke problemet!
Blir det samme som att jeg sier "FY FAEN du ser teit ut med de jævla seggebuksene, eller de dær *bæsj i beila* buksene" men jeg gjør ikke det for jeg går ikke i dem, å jeg blir ikke tvunget til å gå i dem heller, såh hva bryr det vell meg da?? IKKE EN DRITT! Så jeg ser ikke hvorfor folk skal ta så snare beslutninger og begynner å kjefte og diskriminere og være "lur" å tro att det de sier betyr så jævla mye mere, enn de meningene til de folkene som faktisk BRUKER klærne betyr!

Og de argumentene med gutter med langt hår, hva er vitsen? Verdens råeste rockere hadde langt hår, de største geniene hadde langt hår, dagens store rockere, enkelte wrestere, og lignende har langt hår, og ALLE ER MENN! Man trenger da faen ikke pupper å fitte for å ha langt hår, og om du er en av de få som faktisk går å tror det sier det jo litt om inteligensen din, enn hva den gjør om min!

Folk må da få se ut AKKURAT som de vil, uten att noen forbanna trangsynte skapninger av noen mennesker MÅ kommentere det!

Slik som min onkel sa for mange år siden da en fyr spurte han " hvorfor har du så langt hår" å da svarte onkelen min rett å slett " neij, for å teste inteligensen din"... å det er så jævli i noe det han sier!
Folk har så jævli lett for å ta besluttinger om en person å tenker påståelig att slik MÅ den person være for han/hun ser sånn og sånn ut!

Syns verden er trasig, trodde virkelig vi hadde kommer til det år 2000.. og ikke kjørt bakover i tid, men jeg tok vist feil. For det sitter enda MANGE mennesker som MÅ være usaklig og begynne å snakke nedverdigende til mennesker som ikke kler seg eller ser ut som enselv, men det sier kanskje litt om hvor usikker de er på seg selv da!


Én kommentar

arasha

16.06.2010 kl.20:51

meget godt poeng.. ÅPNE ØYNENE da e ikke bærre svart folkens..

Skriv en ny kommentar

hits