Den store Kino dagen!

Dette må serriøst være en av de koseligste dagene i live mitt. Ikke den første, men en av de koseligste.
Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra på kino, men angrer ikke på att jeg ombestemte meg, for det var verdt det.
Da etter mye mas å kjas, dro jeg å francisca til kinoen. Vi dro en hel jeg fra skolen, som var koselig.Vi skulle se Trolljegeren, noe vi gjordet, å jeg angrer faen ikke på det. Så utrolig kul film. Jeg liker ikke norske filmer så godt, men denne var en av de som kunne toppe på listen av  bra norske filmer. Man forventet liksom ikke att den skulle være slik, og jeg satte meg egentlig ingen forventninger til filmen, siden den var norsk, men rå bra film, så det er en av filmene jeg skal kjøpe når den kommer ut på DVD.

Da den var ferdig dro vi tilbake til skolen, spiste taco og koste oss. Så kom en luring av en Andre' bor til bordet jeg å Franc satt på. Å han lurte på om jeg å hu ville være med på Piranha 3D. Etter mye mas, fikk han oss med. Men til vår sorg etter en halv times gåing ( IGJENN), så var bilettene utsolgt. Etter mye kvervulering på kinoen, fant vi ut att vi skulle se Saw 3D.
Vi var litt seine, siden den begynte 15 min før Piranha, men ikke så seine att vi gikk glipp av noe serlig. Nokk en gang angrer jeg ikk på filmvalget. For fy faen den endingen var bra, helt fjern, men så ufattelig genial. Satt sjokkert i stolen, men ett spørrende ansikt, og pulsen var i høy hals flere ganger gjennom filmen, tror veska mi fikk en brekk på seg, siden spenningen var ganske heftig.

Da vi var ferdige ville jeg jo ha en kino plakat av saw filmen vi så, men neijda, fikk jeg ikke siden de skulle sende dem videre til neste kino, eneste dem hadde var gamle plakater. Noe som bare var BULLSHIT, siden de gav ut fritt vilt plakatene og Grusome meg plakatene og flere som går på kino nå. Så jeg ble skuffa og gikk, men søte snille Andre' sa att han kunne få tak i en til meg, da ble jeg glad.

Hele turen hjem gikk jeg å var i så godt humør og skikkelig stolt over å ha sett to gode ffilmer på kino til prisen av en. Å fant ut att jeg burdet dra på kino oftere. For det fikk meg i godt humør.

Jeg anbefaler på det sterkeste att folk ser Trolljegeren og Saw 7. Men vær så snill, skal du se saw 7, så se de andre først, for det er en rød tråd gjennom alle. Så har du ikke sett de tidligere er det litt vanskelig å skjonne hvorfor slutten er så ufattelig sjokerende. Jeg for min del har ikke sett 4,5 og 6. men slutten for meg var like sjokerende som om jeg hadde sett alle. Tror jeg skal kjøpe samleboksen om de kommer ut med en.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits