Göteborg... skoletur!

Jah, holdt nesten på å glemme, var jo i Göteborg for en kort tid siden med skolen min. Det var en spesiell opplevelse må jeg si. Å få gjort så mye på bare 3 dager, var, slitsomt. Å det er vell kanskje bare forbokstaven på det.
Jeg for min del ville ha hadd flere dager, iallefall en dag til, men det var gøy, det var det, så var jo ikke bare negativt. Kan si att det var ganske spesielt, på en måte.

Da vi annkom Sverige, etter att folk hadde gådd løs på Taxfree'en, såh var det noen timer buss. Jeg sovna vell av å til, men musikken vekte meg hele tiden. var godt å sove på bussen, siden jeg å Franc (Fancisca) hadde våken natt, så og si. Vi var iallefall lenge våken og satt å kødda en stund.
MEN nokk om det. Såh, når vi ENDELIG ankom folkehøyskolen vi skulle sove over hoss, tror jeg flere ble sjokka over att rommene som vi fikk tildelt var som hotellrom. Det var kult. Hvert rom hadde stekovn, kjøleskap, eget bad med dusj og do og tv med 2 kanaler, som det egentlig gikk bare dritt på, bortsett fra når vi så House.
Etter å ha pakket ut litt saker, dro folk ned til matsalen og spiste, så var det tilbud om å dra inn til Göteborg, noe de fleste ble med på. Det var greit det, men jeg merket snart att uansett by, så er mennesker like irriterende.
Vi gikk nå der å somla en godt stund, til bussen gikk tilbake til skolen. Så var det bare å hoppe til køys, for det var en STOR dag med MYE innhold forran oss.Først, Universeum, så var det ett museum/utsilling for design og mote. Det var ganske intresangt. Vi brukte vell en god del tid på begge, men alt i alt hadde jeg gådd fra 8 om mårningen, siden jeg gikk rundt borgen som var på andre siden av elva for skolen. Jeg merket på kveldingen att jeg hadde gådd mye. Blemmer og smertehelvette, klarte så vidt å gå. å da vi fikk vite att det var 30 min å gå tilbussen, for bussjoførene mente de ikke kunne kjøre inn til sentrum, så følte jeg ett sterkt HAT for dem, min mening var att de var udugelige, noe vi senere fikk vite av lærerne att de faktisk var, og att busselskapet skulle få en hau med klager. Det gledet meg i ettertid, men der å da, da vi skulle gå til bussen, trodde jeg att jeg bløddde fra beina. Haddde som sakt gådd fra 8 om mårningen, å klokken var da 8 på kvelden. Så i 12 timer.. Fælt!


Neste dag var jeg lemster, kroppen min hadde vondt, fikk ikke puste. så jeg karra meg opp av senga å slet meg ned til matsalen, hvor de snille kantine damene gav meg plaster til blemmene. Å da ble det bedre.
Så var det å smøre niste, pakke helt ferdig og stikke til bussen igjen.
Denne gangen skulle vi til en dyrehage, hvor vi da fikk se tiger, snøleopard og andre utrydningstruede arter.
Når vi var ferdig der, å jeg hadde halta meg gjennom visningen en god drøy time eller to, om ikke mer, var det middag å få. Det var SNADDER. Spagettig og kjøttsaus, nam nam.


Så var det rett inni bussen igjen, på båten og så gå AMOKK inne på taxfree'en igjen. Denne gangen gikk jeg å amokk, brukte omlag 1000kr på taxfree.
Billig sprit, billig snop, billig lue som jeg er stolt over, hehe. De vi ENDELIG kom hjem var jeg lykkelig og utslitt, og overlykkelig over att uka skulle gå fort å att det skulle bli helg. SOVE LENGE, hurra!

Så det var sverige turen min, hehe. Koste meg kjempe mye, var bare de forbanna beina mine som ikke koste seg noe serlig.

 

Lua jeg kjøpte på taxfree'en.. Den er GENIAL :D
Min egen Bjønnfitte :D
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits