Sliten..

Av en eller annen grunn blir jeg lett sliten om dagene, klokka har så vidt bikka over 9 på velden, før jeg er helt ødelagt.
Syns det er uretferdig, men kanskje bra, mere søvn på meg.

I dag så har jeg gjort noe morsomt. Laga nemmlig påske egg fra bunnen av, med avispappir, lim og bind. DET var noe JÆÆÆVLA gris, men det var morro. Fikk lim på favoritt toppen min, men det er nå så, ikke så farlig.
Så nå henger det en ballong med avispappier og bind og lim over seg nede i kjellern og tørker. Har desverre ikke noe bilder av det, men kan ta det i morgen eller noe.
Neste tirsdag blir det da dekorering av dette missfostret av ett påske"egg", tror ikke det blir så mye Påske med det, siden jeg har valgt Alucard fra Hellsing som bilde på den. Elsker Karakterer Alucard, han er tøff.

I morgen skal jeg forstette på muppeten min, skal nå se om jeg får tadd litt bilder av den å når den begynner å ta skikkelig form utseende messig.
Så er det musikk resten av dagen, blir vell greit.

Tok noen bilder av meg selv og den fine lua/capsen/hatten min da. Så det skal jeg legge ut før jeg sier godnatt!Det var det, God natt folkens! =)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits