New York, the city that never sleeps!

Noe jeg kan faktisk understreke på att den ikke gjør!

Jeg har som sagt da vert i NYC, noe som var helt fantastisk og helt ubeskrivelig!
Jeg storkoste meg, borstett fra da beina hadde så vondt att jeg holdt på å ramle sammen flere ganger!
Ble veldig mye gange, for å si det slik.

Vi kom da til NYC på kvelden, men dro rett opp til empire state building, Det var litt av ett syn der fra, vakkert syn.

 

Etter det fikk vi lov til å gjøre som vi ville, men ble vell snarere å finne en matbutikk, for å så gå å legge seg på hotellet siden det var så seint!

Dagene som gjikk var det mye å se, mye å shoppe og mye, for mye å gå! kan si att da jeg kom hjem gjikk jeg minst mulig!


Byen var da åpen hele døynet, ikke alle butikker hadde døynåpent, men de fleste. Noe som var helt nytt for meg og fikk meg enda mere døynvill enn det jeg var, men så snart hodet traff puta sov jeg som en stein, gjikk 2 sekunder, så sov jeg!

Hardrock cafe var en av de kuleste cafe'ene jeg har vert på, SVÆRT og mye å se på. Var også på Planet Hollywood, som var også en digg cafe! noe jeg aldrig kommer til å glemme!

Så fikk vi sett musikalen The Lion King, noe som bare vare helt fabelaktig og kjempet for å holde tårene tilbake fra første øyeblikk!

Jeg kan si jeg shoppet mye, brukte omlag 9 000 kr i NY på ting til meg selv + mat + bursdagsgaver + gaver generelt. så jeg vil si jeg brukte ganske mye, kanskje alt for mye.
Men hadde litt penge igjenn da jeg kom hjem så da var det greit!

Men alt i alt var det en fabelaktig tur, bortsett fra flyturen som var trang og slitsom, 8 timer med fly er lite kult i ett trangt sete, å hvertfall når jeg skulle tilbake og skjermen min ikke ville virke, så fikk ikke sett på film! Det sugde!!Mine heartshaped glasses, som jeg da kjøpte i New York, på VF store <3<3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits