Knall Konsert!

Ja, da var det søndag, å jeg skal prøve å legge ut ett nytt inlegg, å det passer jo bra siden jeg var på konsert på fredag, som gav en skikkelig nostalgisk følelse, Sacramental Fall på scena ENDELIG etter mange år stillhet, var som om jeg var 16-17 år igjenn, helt fantastisk, å avsluttet med Fastlane Flower som var god musikk for ørene de å.

Sacramental fall klarte å gji publikum det de ville ha, og hadde full trykk på gamle slagere, for min del var det faktisk sangen Dreamcatcher jeg venta mest på å få høre igjenn. Publikum som hoppet og surra og headbanga i godt humør og ropte og skrek på disse fantastiske mennene som sto på scena, var rett å slett vakkert å få med seg, og mye valutta for pengene. Etterpå ble bandet overøst med ros og klemmer, noe de så definetivt fortjente!Fastlane Flower gav å sitt krutt i futte, og peiste på med god stemning på både scene og god stemining over hele publikum. De gav sitt og publikum jublet og var helt ville. Musikken var fantastisk og jeg må si etter å ha hørt dem live, er det ett ganske bra live band.Dette var altså kvelden. En helt fantastisk kveld faktisk.
Da vi endelig kom hjem, var vi alle sliten, men hadde nokk energi til å sitte å snakke til klokken va rundt 7 om mårningen og den fine kvelden vi hadde hatt!

Så det var min helg, hva med din ? :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits