Hva om jeg BÆSJA på trappadi!!?!

Ok, jeg skal ikke bokstaveligtalt bæsje på trappa di som tittelen sier, men serriøst, jeg er så lei av å vandre rundt å finne hundedritt over alt, å det faktum å faktisk holde på å tråkke i noe av å til!
Er det virkelig så ufattelig vanskelig å ta opp dritten etter att hunden har gjort ifra seg? Du har kjøpt dyret, anskaff deg bæsjposer og plukk opp!
Det er ikke meningen att andre skal trokke i det og kjenne den infernalske stanken under beina sine i all evighet, og forbanne att den gjikk der den gjikk ,og å være i dårlig humør på en viss dårlig hundeeier som ikke kan ta opp dritten etter sin egen hund!

Hvordan ville liksom du likt det om jeg kom å bæsja uttafor huse ditt og bare gådd min vei uten å ta opp etter meg? Tror neppe du ville funnet det så veldig hyggelig, å heller mindre hyggelig å tråkke i, og å finne ut att du hadde nettopp smurt skoen din inn i menneskebæsj!

Å tenk på sommeren, da mange barn går barbeint! Skal du da og la hunden drite som den vil uten å ta opp etter den? sånn att ett uskyldig lite barn kanskje springer å trokke i det? Så jævlig avskyelig av deg! Du er rett å slett bare egoistisk om du faktisk gjør det, da får du pakke bleier på hunden om du finner det vanskelig å ta opp etter dyre ditt, ELLER hva med å bare ikke få deg hund? Skal du ha ett dyr kan du ikke bare velge å unngå visse ting fordi du finner det ekkelt! Å nei du! Du skal ta hele pakka!

Så neste gang mine kjære hundeelskere! Når dere går tur med hunden deres å den driter i fra seg, ha med deg en pose og plukk det OPP! takk!
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits