Ikke la klærne kle deg!

 

Mange i dag tenker att folk som skiller seg ut, helt enkelt gjør det for det de vil, andre bryr seg ikke, mens det finnes de små ekle slimete ålene, som alltid må kommentere stygge ord, for att de mener de har rett til det. Noe de faktisk ikke har, ingen har rett til å "mobbe" andre sitt utseende, dette kan da rettes til mitt tidligere innlegg om mobbing, som du kan lese her.

I dette innlegget skal jeg skrive noe om klær, det å bruke dem, å grunnlaget for å la være enkelte ting og for å forbedre andre ting.
Jeg er riktig ikke nokk den første som skriver dette, eller som har sett rett å slett mennesker prøve for hardt til å passe inn i ett miljø, uten att de selv egentlig ikke trives i det.


( Meg nylig)


Jeg har ett slagord for det, "det er ikke kroppen din og deg som skal tilpasse klærne, men klærne som skal være passe til kroppen".

Mange i dag går i klær og har smykker de selv ikke tåler kritikk av, eventuelt klær de ikke føler seg komfortabel i. Slutt med det! Gå heller i noe du trives i.

Om du ikke tåler kritikken, å om du ikke klarer å gå igjennom en masse med folk uten att de ser på deg, så kutt ned på stilen. Ha noe enklere på deg, noe som får deg til å skille deg ut mindre.
Jeg sier ikke att du skal kle deg helt mainstream, men att du skal roe stilen din heller ned noen hakk, til der du selv føler deg komfortabel til å kunne gå ute blant folk.


(bilde av meg da jeg var rundt 16-17 år, gikk dog ikke med utsmurt lebestift ute i offentilgheten, dette er mer da jeg kom hjem)


Om det med kommentarer skremmer deg, da bør du vell kanskje ikke gå kledd slik i det hele tatt.
Vi kan gjerne si att vi er i år 2012, men betyr nødvendig vis ikke att det ikke finnes folk som faktisk må åpne kjeften deres å kalle folk for stygg, bare for att de kler seg litt anderledes. Disse menneskene vil nokk alltid finnes, men da har du et valg.

1: Om du ikke klarer de stygge kommentarene, legg i fra deg stilen, å gå mainstream.
Ikke en gang tenk på å faktisk prøve å kle deg annerledes, om dette får deg til å grine tårer, i stede for å ta igjen med samme mynt, eventuelt med klokere ord.

2: Gå i stiln din med stolthet for att du selv tørr å vise hvem du er, å hvem du vil att verden skal se att du er. Ikke la deg skremme, men heller kommentere tilbake på stygge ord fra fremmede, eventuelt folk som tror de kjenner deg.
Og er du virkelig smart, svarer du med ett smil og sier « takk, det var akkurat den stilen jeg gjikk for i dag, så flott att du så det» å gå. Ikke la ord rive deg ned, men så klart noen ganger er det også greit å bli litt sint å si ifra på en frekk måte tilbake, men da er det viktig å ikke bli usaklig, for er du det, er du på samme nivå som den som begynte å slenge skjellsord ifra starten av.
En annen ting er å ignorere, dette funker å kjempe bra. Å vil faktisk skape minst konflikt.


Så, du har ett av to valg å kunne velge.
Vil du velge nr 2, må du forvente å noen ganger få noe slengt etter deg, kanskje ikke ofte, kanskje ganske sjeldent, men de vil komme, å da må du tåle det å.( litt gammlet bilde, da jeg hadde helblondt hår, med minimalisert, klart til jobb "stil")

Det å ha en stil som ikke er av det «normale» er ikke lett, men når man er flere er det lettere.
Jeg har hadd min stil siden jeg var en 15-16 år gammel. Jeg har den enda, bare litt mere skjult, ikke på grunn av kommentarer fra andre, for det skaller bare av meg, men på grunn av att jeg skiller mellom privatliv og det å være i jobb. Noe man blir å gjøre når man blir eldre, med mindre man finner seg en jobb hvor man kan skille seg ut fra masse mengden.

Så dette var mitt innlegg for dagen, håper dere fikk noe ut av det.

Så sees vi på neste innlegg..
6 kommentarer

...-fullstendigkaos-...

17.09.2012 kl.17:55

Man skal kort og enkelt gå som man vil, ikke slik andre vil.

Og ja, er man ikke tøff nok til å takle kommentarer og slik bør man ikke legge ut alt for "unike" bilder av seg selv i forskjellige klær og sminke på nett!

Men man blir heller ikke sterkere av å ikke tørre å da..

Godt innlegg!

Skrev noe lignende i dag selv.

Og flotte, gamle bilder av en flott ung pike ^^

Dravsk Alaya

17.09.2012 kl.22:25

...: Japp, det er sant, men man bør være forsiktig å ikke gå slik som man så gjerne ønsker å gå, men ikke passer eller takler selv.
Man må kunne møte noen slag i tryne av å til om man vil skille seg ut, iallefall være forberedt på det. å er sant at man blir ikke sterkere av å ikke tørr, men da bør man være forberedt på hva som kan skje :)

takk :)
Så det, du som var inspirasjon min i dag, hehe :)
takk :D

Catrine aka Cakki

18.09.2012 kl.00:47

dette syns jeg var veldig bra skrevet! enig med deg og enig i det fullstendigkaos skriver : gå som man vil og ikke slik andre vil ;)

Dravsk Alaya

18.09.2012 kl.04:01

Catrine aka Cakki: Sant, det er jo ett poeng i det, men det som er hovvedpoenge mitt her, er att mange prøver å gå slik dem tror dem vil for att det er kult i deres øyne, men egentlig ikke takler det å få noe slengt i tryne, eller att folk glor på dem. Noe jeg da mener att man kanskje bør tone ned på stilen, eller eventuelt ikke gå slik. :)

...-fullstendigkaos-...

18.09.2012 kl.05:57

Morro! For det er lenge siden jeg har sett jeg har vært inspirasjon til noen. Og dette innlegget inspirerte altså 2 stk, du og ei til ^^ Jeg må gjøre noe riktig innimellom jeg å, tydeligvis.

Catrine aka Cakki

19.09.2012 kl.08:30

du har et godt poeng :)

Skriv en ny kommentar

hits