Kill, Fuck, Marry..... who?

 

Jeg har da bestemt meg for å gå etter bølgen, å være med på "spillet" "Kill, fuck, marry".
Dette går da ut på att jeg da skal plassere de 3 menneskene på disse kategoriene av hva jeg ville gjort i forhold til utvalget jeg har. Noen utvalg er ganske kjipe, å vanskelige å velge mellom, men jeg føler jeg har gjort rette valg :)
Jeg har da fått navn fra 3 forskjellige mennesker, som jeg skal nevne på hvert av de forslagene jeg har fått.

Så først ut er Aylar sine forslag:Den som må dø her, er dessverre Dani Filth, selv om han også er en av de jeg gjerne kunne tenkt meg en omgang i senga med, hvor jeg purrer som en liten katt i hans nærvær, men akk nei, så velger jeg heller å drepe han, noe som kanskje kan være en bra ting, tviler på att hans død vil sette en stopper for den fantastiske musikken som han lager sammen med gjengen sin.

Så, ikke så vanskelig å forstå hvem jeg ville hadd meg med, Manson selvfølgelig, Sexgud og ett hærlig mannebein jeg bare vil kaste over stuebordet å rive meg løs på. Han er mer sexy enn noen menn jeg har sett, å det mener jeg, grunnen til denne avgjørelsen er att jeg vil aldri i verden ha drept han, eller gifta meg med han. Gifte mål med Manson er kanskje ikke det som er helt noe som faller i min smak, så sex med han er seriøst noe jeg ville gjort, ville vert dum om ikke.

Så er det da Aylar jeg sitter igjen med, som jeg da fant ut att jeg vil gifte meg med, en veldig rett fram og ******* fyr. Jeg vet ting om han som jeg ikke får lov å fortelle andre, å som jeg gjerne vil forsette å holde hemmelig. Han er spesiell på sin egen lille måte, å morbid som meg. Å det liker man, MEN en fyr man kan stole på, da vel å merke, derfor velger jeg å gifte meg med deg. Hehe (selv om jeg syns det er "juks" å nevne seg selv i sånne ting som dette, hehe)
Her er bloggen hans for de som ikke vet hvem han er.


Så er det Cecilie sine forslag:Første ut er Magnus Eliassen, ingenting kan beskrive hvor herlig det er for meg å legge han under KILL kategorien. Jeg liker han bare ikke. Nordlending, Bodø væring.. bryr meg ikke, bare liker ikke fyrn, så det var ikke så vanskelig valg.

Så er det Channing Tatum, en person jeg faktisk ikke har noe spesiel tilknytning til, annet enn "21 jump street". Han er dog da ett heit mannebein, som jeg da velger å plassere under sex. Hadde ikke hadd noe imot å ha han i senga nei. Hehe

Tilsist er det Skrillex, Må jo bare sette han under den kategorien da. Har eller ikke så mye info om denne karen, men han lager god musikk, i motsetning til Magnus Eliassen. Og så er han pen å se på. Ellers kan jeg ikke si mere om han. Sikkert en grei fyr dette.


Så er det Hanna sine forslag:Anastacia er så godt som død, selv om hun faktisk er ganske pen, å har mange fine sanger, å sikkert er en kjempekoselig person, må jeg nokk drepe deg, sånn er det bare.

Ville Valo vil jeg veldig gjerne ha med meg hjem en kveld ja. Snakk om sexy mannebein. Ville vert blåst om jeg sa ifra meg den sjansen til å faktisk få meg ett ligg med han. Skulle jeg fått han til å synge til meg etterpå. Hehe.

P!NK er en av de artistene jeg forguder, å jeg kunne så godt ha gifta meg med henne, hun er vakker, rå, tørr å si det hun mener og er ikke den man har hørt så mye om att hun har vert dårlig, annet enn det sladret som alltid kommer. Å i tillegg til vakker, er hun brennheit!Så dette var det jeg valgte å kategorisere disse kjendisene og "nesten" kjendisene som.

Håper dere likte dette innlegget.
Takk for meg for denne gang

7 kommentarer

...-fullstendigkaos-...

24.09.2012 kl.20:58

Tror jeg må prioritere høstferien litt anderledes enn forventet. Alt for deg søte kona mi ^^

Dravsk Alaya

24.09.2012 kl.21:43

...: naww ^^

Catrine aka Cakki

25.09.2012 kl.14:09

dakar Danni hehe

Dravsk Alaya

25.09.2012 kl.18:13

Catrine aka Cakki: hehe, jah, men måtte bli sånn, desverre :O

Cecilie

26.09.2012 kl.09:52

Hmmm! Ikke snilt gjort mot Dani, dette gir trekk i boka! ;-)

Catrine aka Cakki

26.09.2012 kl.16:34

ja hehe

Dravsk Alaya

09.10.2012 kl.20:15

Cecilie: pfff, kordan bok ? :P

Skriv en ny kommentar

hits