Snørr, hoste og æsj!

 

Jah, da er det på tide med influensa og all den dritten som den drar med seg.
HURRA! Eller ikke.
Ligger på rommet mitt å sløver i senga, noe jeg har gjort i hele dag nesten, bortsett fra da jeg laga meg middag. Har hatt en dundrene hodepine av å til + sår hals og hoste. Så hurra for det.
Det som ikke er noe nytt er att jeg har tett rennende nese. WOHEY!

Noe jeg nesten har alltid om man tar vekk den rennende nese delen, har en tett nese åre rundt.


Nei, nå er tiden kommet hvor man fryser når man går ut, å ikke kunne gå ut bare i kjole, men jakke oppå jakke, skjerf, lue, votter og hva en mer en må ha på seg. Det er på tide å smøre tryne med det som smøres kan for små barn, å voksne som hutrer ute i kulden å puster frostrøyk.
Nei, denne delen liker jeg ikke med året, men når sneen kommer, HURRA så gøy, å vakkert om man ser bort fra isen, isen er noe dritt.

Så i dag har jeg sittet inne, å sløva og følt meg elendig i forhold til i går.
Har dog da hørt på en fin sang mens jeg skrev denne, som fikk meg til å savne de gode tidene, og sommeren, hvor man kunne lette av veien mens man gikk og hvor ting var så fint, men jeg er ikke den typiske sommerperson, jeg er mere høst og vår, og litt vinter, men sommeren er fin den å, ikke missforstå meg der,hehe, Spesielt sommerrein.

Så, det var min dag.

Her er da sangen jeg har hørt på. Vil da reklamere for denne søte damen :) Om man har sett Anime serien NANA, så vet dere sikkert hvem hun er.
En goodfeeling sang :)

 

2 kommentarer

Catrine aka Cakki

09.10.2012 kl.22:34

god bedring til deg ^^

Dravsk Alaya

09.10.2012 kl.23:38

Catrine aka Cakki: takk takk :)

Skriv en ny kommentar

hits