Hva?.. hvorfor? skjønner ikke.. hæ?

 

 

Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne lese tanker og forstå det uforståelige, det som jeg rett å slett ikke skjønner meg på. Å kunne gå inn i en persons situasjon å prøve å skjønne hvorfor og hva det er som gjør at det blir slik som det blir.
Jeg er lei av å sitte å tenke, sitte å bli irritert og lei av å være lei i hovedsak av å ikke skjønne hva andre mener med det de sier å gjør, lei av å sitte alene i slutten å ikke skjønne hva som skjedde og bare undre på om det vil skje igjen eller om det ikke blir det, om ting har mening eller om det var helt meningsløst og spontant.
Så mange ganger skulle jeg ønske jeg kunne se gjennom skallet til folk, masken de skjuler seg bak. Skulle ønske folk kunne tørre å åpne seg litt, bare gi litt av seg selv, for en gang skyld, slik att jeg selv tør å gjøre det sammen, men så lenge ingen tørr, tørr ikke jeg heller. Å så lenge jeg er usikker, vil jeg heller aldri tørre å finne ut av ting en gang, så her sitter jeg å glaner i rommet, prøver å finne ut av det umulige, og holder på å bli smålig gal av mit eget nærvær.
Å den dagen jeg finner ut av ting, en ting av gangen, er alltid en lykke, uansett negativ eller positivt utvikling, kanskje jeg gråter en tåre, eller smiler et smil, men jeg vil iallefall slippe å tenke på ting, som jeg ikke forstår meg på, for det er det egentlige smerte. Smerten i seg selv ligger ikke i viten, men uvitenheten, å det plager meg, av å ikke skjønne, det jeg kanskje burdet skjønt, som alle andre ser, som jeg ikke ser selv,men kanskje en dag vil jeg å kunne se ting litt mere klart. Jeg er bare lei av å sitte å vente så lenge på å finne ut av ting.
Én kommentar

Catrine aka Cakki

25.02.2013 kl.23:41

skjønner deg godt...

Skriv en ny kommentar

hits