Dårlig til å poste!

 

 

I det siste har jeg ikke vert så flink til å poste noe, for helt ærlig føler jeg ikke for det heller. Føler jeg heller vil bruke tiden min til det virkelige liv enn å sitte å trykke på taster å fortelle nesten fremmede om live mitt, noe jeg for så vidt ikke gjør i noen stor grad egentlig, siden jeg syns det relativt er ganske skummelt. Bloggen min er bare en samling med meninger, eller små opplevelser som jeg deler og så videre. Jeg er ikke en av dem som vil legge meg ut personlig, selv om det noen gang har fristet mye, så tenker jeg att Internett ikke er trygt. Å derfor har jeg ikke så mye å skrive om, for det er kun personlige ting som skjer for tiden, som jeg ikke vil dele med hvem som helst.

Så denne bloggen blir ikke så veldig aktiv i disse dager fremover, tror jeg, men kanskje en dag, så kommer jeg med ett innlegg som slår dere med storm, eller kanskje ikke, hehe

 
Én kommentar

...-fullstendigkaos-...

30.03.2013 kl.04:42

Du trenger ikke "unnskylde" deg, du skal blogge for at du vil det selv, alt annet er helt urelevant så lenge du ikke har bloggen som en jobb eller noe.

Skjønner godt du også er skeptisk til det med å brette ut private ting, selv om jeg selv ikke bryr meg noe særlig om det for min del, så forstår jeg at andre er mer forsiktig. Og; jeg får ikke sagt det nok; men du er goddamn flott!

Skriv en ny kommentar

hits