Kaos, rolig og forvirring!!!

 

Jeg hadde mange tanker om hva jeg skulle skive blogg om for noen dager siden, men på grunn av eksamen, å mye annet tankespinn, har jeg glemt alt.
Har nettopp tatt eksamen nå da, så det er grunnen til att jeg faktisk kan skrive nå.
Jeg har i tillegg har en deppe periode hvor jeg faktisk ikke har følt for å gjøre noe annet enn å grave meg ned i jorda å bli der, jah... ting er vanskelig, å slik er det bare.

Sååå.. siden jeg ikke husker hva jeg skulle skrive om, kan jeg jo skrive litt om «livet» mitt nå.

Jeg er enda student på universitetet, en eksamen igjen i år, om 24 dager, heldigvis, så blir noen dager pause. I tillegg har jeg klart å bli litt forelska i alkohol igjen, ikke skadelig sett, men har lyst å drikke, bare bli full, mens man hører på god musikk, om jeg er sammen med noen eller ikke bryr meg jeg lengre ikke så mye om, slik som før.
Jeg har også begynt å skrive sanger igjen, for det meste bare rølp og dritt.

Så er to ting som opptar livet mitt generelt akkurat nå...

1: eksamene mine og skole.

2: en viss en jeg er veldig glad i, riktig nokk ikke forelska, men mere glad i enn en venn.

Disse tingene har drevet meg til vannrett, både loddrett og vannrett inn og ut av helvete for tiden, derav mye depp, og mye negative tanker. Noe jeg hadde håpet på å unngå, egentlig, hvertfall angående nr 2, siden jeg begynner å bli for gammel til dette. Ikke att han har gjort noe galt, jeg bare vet ikke hvor jeg har fyrn hen, å det plager meg, så mye att jeg har felt mange tårer... flere netter.. på grunn av frustrasjon, forvirring og selvhat.
Å nei.. han er ingen dårlig person, men på grunn av elendige erfaringer.... før.. har jeg en tendens til å tenke på det som er verst hele tiden, og forvente det verste, hittil har det ikke skjedd, å det er jeg glad for, for jeg anser han også som en god venn jeg ikke vil miste kontakten med, uansett hva nå enn som skjer ellers.

 

Så om man ser bort fra, alkohol, skole, eksamener og betattheter, så er live ganske rolig, å det er slik jeg liker det! Skal i morgen til Ørnes å besøke Hanna, så det gleder jeg meg til.
Jah det var alt for denne gang,
SNAKKS

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits