Gode og dårlige dager!

 

Noen ganger skulle jeg ønske att jeg ikke kunne tenke, eller att jeg kunne snu tankene mine i motsatt retning, andre ganger tenker jeg ikke i det hele tatt, å andre ganger der igjen kan det hende jeg tenker for mye, og så videre.

Jeg har dager hvor jeg føler meg helt ok, jeg føler meg pen, hyggelig og grei å være sammen med, andre dager føler jeg meg helt elendig, føler meg stygg, feit, ekkel og ikke verdt å bruke tid på.

Noen ganger kan jeg se meg i speilet å like det jeg ser, å syns att ting ser helt ok ut. Men som oftest finner jeg ting ved meg selv som jeg ikke liker, som jeg skulle ønske var anderledes, føler meg feit og stygg, og alle andre ting som jeg ikke vil nevne her, å jeg tenker ofte tanker som, « jeg forstår hvorfor ingen vil ha meg» eller « jeg skjønner ikke hvordan noen greier å ta på meg» og så videre.

Jeg skjuler mange ganger ansiktet mitt i for mye sminke, og panneluggen har hjulpet en del. Å jeg skjuler kroppen min i klærne, jeg går ikke i posete klær, men jeg kunne aldri gått i en trang kjole.
Jeg føler meg rett å slett utilpass.
Jeg har til å med problemer av å til med å la menn ta på meg, selv om att de helt klart viser det motsatte av hva jeg selv synes.

MEN jeg har de dagene hvor jeg føler meg fantastisk pen, og har den gode følelsen inni meg, og har følt meg rett å slett helt topp, bare synd dem er sjeldent.

Poenget med dette innlegget, er att man ikke alltid føler seg vell, å heller ikke alltid føler man seg totalt dritt heller, dager varierer, man føler ikke det samme hver dag.
Å spesielt når jeg er sammen med enkelte mennesker, så føler jeg med fantastisk <3

Så det var det innlegget!

SNAKKS!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits