Har du noen gang?

 Setningen « jeg elsker deg», er vell kanskje noe jeg aldri har brukt til noen, noen gang. Jeg har aldri følt det å faktisk ha en grunn til å si att jeg elsker noen, bare at jeg er veldig glad i noen.

Å elske noen, det er sterkt og ikke det samme som å være gla i. Jeg er glad i mange mennesker som familie, venner og nære, men jeg kan ikke si att jeg elsker dem, å om jeg elsker noen er det jo familien, men da på ett familie nivå.

Jeg har aldri sakt til en gutt/mann att jeg elsker han, aldri kommet så langt, men nesten, har nesten vert på tur til å si det, å det har vert da rett før person har gjort det slutt, forlatt meg på en eller annen måte, eller gjort andre ting slik att jeg har da valgt og ikke si det.

Ser ungdommer mange ganger bruker ordet «elsker» om hverandre og om ting. Føler ordet blir så brukt da. Selvfølgelig, sier ikke att jeg ikke bruker det om ting, det finnes jo faktisk ting jeg elsker, som musikk, panda og andre ting, men jeg bruker ikke ordet om personer, å helt ærlig, sier jeg sjeldent att jeg er glad i folk, føler det er ubehagelig å si sånt, så når noen sier de er glad i meg, å jeg ikke svarer, er det for att jeg på en måte blir sjokkert og litt flau.

Jeg har aldri vert flink til å svare på kommentarer som enten smigrer, eller som er vennlige på en måte som kanskje betyr mer enn vennskap. Jeg har liksom alltid hadd en avstand til det, på en måte, har aldri hadd noen ordentlige forhold hvor da dette har blitt normalt for meg, å derav tar jeg avstand til det, men jeg prøver å lære meg å si tilbake når jeg faktisk mener det, men er ikke like lett og som oftest sitter jeg igjen med anger for å ikke ha sakt noe, og føler jeg aldri får den sjansen igjen.

Jeg innrømmer det, jeg har et problem, å kanskje mine vansker for å vise følelser blant menn, innen forhold har gjort det slik att de har vart så kort. For helt ærlig, lengste forholdet mitt, som man kan kalle ett forhold, har vart i 1 måned.

Har hadd ett som varte i 3 måneder, men 2 av de var ikke han til stede, så vil ikke regne det som 3 måneder, men 1måned.
Jeg er kanskje for åpen nå, men poenget mitt er, bruker du ordet elsker ofte, eller sjeldent, eller slik som meg, aldri?

Men ikke misstolk meg, jeg har vert veldig veldig glad i noen, så jeg er ikke følelsesløs, bare... jeg har en tendens til å lukke meg inne, når det kommer til slike ting.
 

Det var det!

 

SNAKKS!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits