The bad days...

 

Noen ganger sier man bare det folk vil høre, for at man selv skal kunne slippe mas og ubehageligheter og for å ikke bry andre med sine problemer.

Man tar på seg en maske som viser akkurat det folk vil se, å man prøver å holde den helt til man er alene, å kanskje enda lengre.

Jeg har ofte hold den masken, prøvd å vert steinansikt, eller smilende og glad, uansett hva jeg har følt innvendig, det er ikke alltid like lett, å som oftest må man bare gå, for att man ikke klarer det.

Det er ikke lett å forklare slike situasjoner, å som tidligere nevnt, er jo en av mine negative sider att jeg sjeldent deler følelser eller problemene mine med andre.
Slik som i dag, kanskje første gangen jeg har vert ærlig på lenge, å faktisk si att grunnen til att jeg hadde sletta alle profilbildene mine og bildene av bare meg på facebook, var for att jeg redd å slett føler meg stygg, å vil ikke se meg selv... på noen dager...
Dette var da for at jeg syns det ble stress med mas, å jeg sa like greit rett ut til att hvordan ting lå an, men hovedgrunnen, mener jeg ikke noen har noe med... å jeg gjordet det heller ikke for att folk skal si til meg.. «jammen du er jo pen» eller «for noe tull, du er pen» osv osv...

Det er mange ganger man skulle ønske man kunne bare slippe ut følelser, men siden jeg er en veldig lukket person, skjer dette sjeldent, å det er få som har virkelig sett meg tatt ordentlig til tårer. Og få som har sett meg faktisk vise mine problemer, disse få er mennesker jeg stoler på, å vet ikke vil snu ryggen til meg om jeg er lei meg, mennesker jeg vet tør å gi meg en klem når jeg trenger det, selv om jeg står å griner ut mine egne øyne.

MEN selv om jeg har noen slike mennesker i live mitt, så er de sjeldent i nærheten av meg, å som oftest må man kveles igjennom en hel dag med en maske som skal tilfredsstille de rundt meg.

MEN ikke tolk meg feil, jeg har ikke noe forferdelig liv, jeg har relativt ett bra liv, men noen dager er bare dritt, å det trenger ikke å være noe stort som ødelegger dagen min, eller meg, som oftest er det de små tingene, som folk mener er teit, og liten betydning.
 

Det var det...

SNAKKS!

Én kommentar

...-fullstendigkaos-...

10.05.2013 kl.21:04

Har lyst til å gi deg en lang og uendelig klem jeg nå. Skjønner litt av hvordan du har det... Selv om jeg ikke gjør det.

Hjernen er en uendelig labyrint, lett å gå seg vill i. Man kommer alltid over noe nytt. Selv de gangene man går et sted man har vært før. Og de gangene man ikke gjør det, finner man noe da også.

Det som ikke tar livet av noen, sies det at man blir sterkere av. Jeg vet ikke...

Jeg vet i hvertfall noe; Denne kommentaren er mulig klønete skrevet (da jeg lurer selv litt på hva en hver setning betyr), jeg er glad i deg (og gleder meg til å møte deg på ordentlig <3), og.. Du er absolutt IKKE stygg. Håper bildene dine blomstrer opp igjen snart. I mellom tiden får jeg (og alle andre), nøye meg/oss med de bildene som finnes av deg her inne på bloggen.

Jeg vet virkelig at denne kommentaren var klønete skrevet... Og jeg håper den kan tolkes på noen som helst god måte <3 Klem! (Og: Du er virkelig pen) <3.

Skriv en ny kommentar

hits