If you want a tattoo, you go to Bu-Hu!!

Bu-Hu tattoo er en av Bodøs' mange tattoveringsteder, hvor at med en gang man kommer inn døren møter to smilende , og helt hærlige tattovører, Freddy og Mari.
Disse to bry på mye latter, en kopp kaffe eller 5, og dyktig kropps-kunst.

Her får du custom made tattoo, som blir din personlige, og ingen andre sin, noe jeg synes er fantastisk, men har du en tegning eller ett bilde av noe du vil ha, så mestrer de det også ekstremt bra. De er dyktige på sitt felt og blir bare bedre og bedre med årene, akkurat som en god vin!

    
Dette er rett å slett noen fantastiske mennesker som helt klart elsker sin jobb, det er det ingen tvil på, å jeg tror ikke noen har følt seg uvelkommen i deres nærvær.

Jeg har selv 4 tattoveringer, hvor 3 av de er laget av Freddy og fler skal det bli, både av Freddy og Mari.
Her er noen bilder av tattoveringene mine som er da tadd av Freddy:


Disse to bildene er ganske blass i forhold til de egentlige fargene, og styrken
Selve lokalet deres er som en fargeklatt, med mange fine farger og som hlet klart gjennspeiler de som jobber der, å er kanskje en av de kuleste studioene jeg faktisk har vert innom.
Hvor da det første du ser er en koselig sofakrok, hvor man kan sitte å slappe av med en kopp kaffe mens man venter litt, eller bare er innom for en prat.
Å det neste er den fantastisk kule disken, og for å ikke glemme alle de kule bildene og figurene plassert rundt om kring!
man føler seg faktisk ganske avslappet, å med de behagelige møblene er det ikke så vanskelig heller, hehe
Så om dere noen gang er innom Bodø, å vil ha en skikkelig kul, nice, pen, osv osv...tattovering, så er Bu-Hu tattoo stedet å få det!
For timebestilling ring: 45231800, eller mail bu-hu-tattoo@hotmail.com
Holder sted: Rønvikveien 30, 8006 bodø
Eller finn dem på facebook : Bu-Hu Tattoo


Det var dagens blogginnlegg
Så vi.. SNAKKAS!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits